De beste NLP opleiding

De beste NLP opleiding voor persoonlijke groei

Je bent op zoek naar een NLP-opleiding? Een NLP-opleiding vinden is niet zo moeilijk, maar wat is nu de beste NLP opleiding? In onze optiek is dat een NLP-opleiding die het beste in jou naar boven haalt, je effectiever leert communiceren én je bewust maakt van vastgeroeste patronen waar je van af wilt. En dat is precies waar wij goed in zijn.

NLP-NU helpt je op een veilige manier aan jezelf te werken. Wij geven je het inzicht en de tools om meer in het NU te leven en vaker te reflecteren. Daarmee pak je uitdagingen aan vanuit je innerlijke kracht - wie je écht bent en wat je écht wilt. We werken met ervaren opleidingscoaches die je helpen met jouw persoonlijk proces.

 

nlp-nu de beste nlp opleiding

Het beste van NLP en hNLP

Bij NLP-NU kiezen we voor een mix in onze opleiding. Als basis gebruiken we NLP-technieken. Die vullen we aan met het beste van hNLP. Vaste systemen, technieken en modellen zijn het uitgangspunt van NLP. Door je deze eigen te maken, verkrijg je meer inzicht in jouw onbewuste patronen.

Een afleiding van NLP is hNLP. Hierbij staat de psychologie van de mens centraal. Ieder persoon is immers uniek. Flexibiliteit van jou als professionele communicator is hierbij van groot belang. Wij leren je geen vaste trucjes. Wij vinden het belangrijk om je eigen coachstijl te ontwikkelen, zodat je een geloofwaardigere gesprekspartner wordt. Onze begeleidende opleidingscoaches letten daarom sterk op kleine onbewuste patronen en helpen je hierop in te spelen. Zowel bij jezelf, als anderen die je probeert te helpen.

Waarom onze NLP opleiding volgen?

Wij hebben als doel hart en hoofd te verbinden om op deze wijze het beste uit jezelf te halen. Wil jij:

  • Je communicatie tot op zeer hoog niveau professionaliseren?
  • Jezelf optimaal presenteren en zo jouw gespreksdoelen realiseren?
  • Alle geheimen leren kennen om levensdoelen te realiseren?
  • Prioriteiten weten te stellen en succesvol veranderingen doorvoeren?
  • De basis leggen voor coaching en leiderschap?
  • Je persoonlijke drijfveren herkennen en weten wat echt belangrijk voor je is?
  • Extra technieken bezitten voor balans, flow en evenwicht?

Dan is een NLP-opleiding bij NLP-NU de beste NLP-opleiding, en het beste wat je kunt doen voor jezelf en je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Haal het beste uit jezelf met onze NLP-opleiding

Kom dichter bij jezelf en leef vanuit je passie en je hart. Laat je communicatie met sprongen vooruitgaan en ga aan de slag met je gedachten, zintuigen en gevoelens. NLP richt zich op oplossingen in plaats van problemen. Het is de sleutel voor verandering. Wil je meer weten over NLP? Bezoek één van onze vrijblijvende introductieavonden of neem vrijblijvend contact met ons op. We drinken graag een kop koffie/thee met je.