✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

Over NLP-NU

Ieder individu beschikt over unieke talenten om vanuit zingeving een bijdrage te leveren aan zijn of haar omgeving. Een bijdrage aan een betere en bewustere wereld waarbij we belangrijke doelen alleen of in gezamenlijkheid realiseren. Wij willen hoofd en hart verbinden waardoor deze NLP-opleiding meer wordt dan louter een communicatie opleiding.

Wij weten, uit ervaring, dat mensen in staat zijn zichzelf te overstijgen. Immers, gedrag is veranderbaar. Eenieder van ons heeft het in zich om vanuit bewustwording een diepe transformatie te realiseren en te groeien naar een gelukkig en succesvol leven. Een leven vol met liefde, vreugde, ontspanning, acceptatie en flow. Leren leven vanuit je diepste waarden dus voor datgene dat echt belangrijk voor jou is en daarmee energie oplevert.

Bekijk onze NLP-NU impressie video

In onze visie onderscheiden wij onszelf door vanuit een brede en integrale visie (holistisch) naar NLP en persoonlijke ontwikkeling te kijken. De woorden NLP en NU zijn in onze opleiding niet voor niets verbonden met elkaar. “In het NU zijn” heeft voor ons een diepere betekenis waarbij emoties en denken overstegen worden. Elke verandering begint in het hier en nu. Je zou kunnen zeggen dat het “NU” staat voor verbinding, mindful, authentiek, heelheid en geluk.

Wat maakt ons uniek?

We hebben deze NLP-opleiding met de grootste zorg en liefde samengesteld. Hieronder vind je 7 redenen om voor ons te kiezen:

Bovenop de gebruikelijke NLP-stof bieden wij aanvullende Master classes:

Ben je nieuwsgierig of is je interesse gewekt? Kom dan eens vrijblijvend kennis maken.

Ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.