✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

Het NLP-NU team

Edwin Luijendijk
Gecertificeerd NLP trainer
e.luijendijk@nlp-nu.nl 
06 53 966 520


Edwin is ruim 15 jaar actief als (Team) trainer en Mental coach binnen ondernemingen en opleidingsinstituten. Hij zet zijn enthousiasme en liefde voor NLP in als middel om mensen met elkaar te verbinden. Persoonlijke en Transpersoonlijke ontwikkeling houden Edwin dagelijks bezig. Het is zijn vak, zijn hobby en zijn favoriete gespreksonderwerp met vrienden. Hierdoor ervaart hij meer diepgang, puurheid en authenticiteit. Al sinds zijn puberteit vroeg hij zich af wie hij werkelijk was. Hier begon ook zijn interesse voor persoonlijkheidstypologieën en modellen. Deze interesse mondde uit in een zoektocht. De zoektocht heeft hem gebracht tot wat hij nu doet. Trainen vanuit het hart, effectief, betrokken, met respect voor elkaar en met oog voor het gestelde doel.

Berry de Boer
Gecertificeerd NLP - hNLP trainer
b.de.boer@nlp-nu.nl 
06 11 494 701


Met 12 jaar ervaring in interim- en changemanagement weet Berry hoe belangrijk communicatie is in veranderende omgevingen. In zijn optiek is NLP de sleutel naar de juiste gedragsverandering om succes, transformatie en verbinding te realiseren binnen organisaties en teams. Berry weet op een natuurlijke manier vertrouwen en diepgang te creëren. Zo wordt er vanuit harmonie en rust een proces op gang gebracht om mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Berry heeft een passie voor het Enneagram, energiemanagement, verdieping en spiritualiteit. Tijdens zijn trainingen verwijst hij veelal naar wetenschappelijk onderzoek om zijn visie te onderbouwen. Deze inzichten weet hij op een luchtige manier te integreren in de training waardoor het geheel interessant, boeiend en inspirerend wordt. Berry is al 20 jaar bezig met meditatie, energie en bewustwording. Inmiddels heeft hij honderden levens zien transformeren in meer geluk, liefde en ontspanning in combinatie met zakelijk succes. Lees hier een interview met Berry.


Cecile van den Heuvel
Opleidingscoach
c.van.den.heuvel@nlp-nu.nl 
06 24 833 720

Cecile is werkzaam als zelfstandig interim manager, trainer en coach. Door haar hoge energieniveau en humor werkt haar begeleiding aanstekelijk enthousiasmerend. Haar motto: be different, keep the difference, make a change!

Johan Lodder
Aikidoleraar
j.lodder@nlp-nu.nl


Johan, ondernemer sinds zijn 20ste, beoefent meer dan 30 jaar diverse oosterse krijgskunsten. Hij geeft Aikido workshops en Ki trainingen, en laat je ervaren hoe je door middel van eenvoudige lichaamsoefeningen in contact komt met je eigen krachtcentrum.

Oprichters van NLP-NU

Edwin en Berry zijn beide de oprichters van NLP-NU. Het opstarten van een eigen NLP-opleidingsinstituut was voor beide een lang gekoesterde droom met als doel om NLP uiteindelijk voor een heel groot publiek toegankelijk te maken. Berry en Edwin zien het helpen en bewustmaken van mensen, uit alle lagen van de bevolking, als levenstaak.  

NLP-weekend

Contactformulier

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.