Andromeda

Andromeda reünie

Beste oud-deelnemer van Andromeda opleidingen,

De afgelopen jaren kwamen wij regelmatig oude bekenden tegen uit het 'Andromeda tijdperk'. Keer op keer werden er oude verhalen opgehaald over 'hoe' bijzonder, mooi, gaaf, inspirerend en motiverend de Andromeda jaren zijn geweest op Landgoed de Zonheuvel en Champ' Aubert!

Wat gaan we doen?

Het leek ons leuk om weer eens een middag te organiseren met oud-deelnemers uit die tijd. Een middag om vooral oude verhalen op te halen en bij te kletsen met gelijkgestemde mensen die je mogelijk al in geen jaren meer hebt gezien. Het is dus een volledig open programma zonder agenda of activiteiten.

 

IMG_0778

Voor wie?

We willen iedereen uitnodigen die ooit cursus, opleiding of begeleiding heeft gedaan bij Andromeda. Denk daarbij aan de opleidingen:

  • All in one
  • NLP Master coach opleiding
  • NEI opleiding
  • Enneagram opleidingen
  • Ibiza weken, enz, enz...

Waar en Wanneer?

Uiteraard spreken wij af op Landgoed de Zonheuvel in Doorn. We willen deze dag voor de zomervakantie organiseren zodat we ook lekker buiten kunnen doorbrengen. We willen het graag spontaan en low-budget houden dus huren wij vooralsnog geen zaal en/of andere faciliteiten.

Datum: zondagmiddag 26 juni vanaf 13.00u tot 17.00 uur
Kosten: €15,- per persoon Cash te betalen bij binnenkomst (5 consumpties pp dmv muntjes voor: koffie/thee/sap/bier/fris/huiswijn)

Interesse?

Heb je interesse? Super leuk! Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: info@training-nu.nl

We zullen je nader informeren over hoe of wat enkele weken voor deze dag. Wij hebben er alvast heel veel zin in jullie weer te ont-moeten.

Warme groet!
Edwin en Berry